Stockholmsresan 2009 - SVT - SR - Riksdagen

Den årliga och så efterlängtade Stockholmsresan gick av stapeln den 10 och 11 september. Vi steg upp tidigt och packade in alla i våra minibussar och styrde kosan mot huvudstaden. En välbehövlig rastpaus på vägen och vid tolvtiden var vi framme. Tyvärr så kunde vi inte packa in våra väskor då personalen på hostelet hade gått på lunch.

Efter en snabblunch så åkte vi till Sveriges Radio och fick ett varmt välkomnande. Vi fick bl a se en ny reklamfilm och lyssna på 5:1 ljud. En kort promenad och så var vi hos Sveriges Television. Även här fick vi en bra guidning genom detta stora företag. Med besök i den största studion, men även besök i nyhetsstudion. Väl hemma på rummen så hade kvällen kommit och det fanns tid över för att utforska storstaden på egen hand.

Fredagen började med tidig frukost och en rask promenad bort till Riksdagen. Igenom säkerhetskontrollen och sedan en rundvandring i dessa fantastiska lokaler. När vi var klara där så gick vi även en runda kring slottet för att se om Kungen var hemma.

Man kan inte annat säga än att vi hade vädergudarna med oss dessa två dagar. Så fantastiskt.
Tusen tack MP3 för att ni var så underbara denna resa! (lärarna)


Kommentarer
Postat av: Martin Karlsson

Väldigt roligt att se att ni håller fanan högt i Stockholm!

Och roligt att se flera av "mina" gamla elever - hälsa till dem å det varmaste, Katona!

"God Jul", eller så.

2009-12-11 @ 10:20:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0