Medieelever nominerade till dokumentärfilmsfestivalFrån mitten av januari till början av mars har klass MP3 på Tingsholm jobbat med sina bidrag till dokumentärfilmsfestivalen. Det är första gången de deltar i tävlingen och det känns jätteroligt att ett av de två inskickade bidragen blivit nominerat. Det är totalt 25 bidrag från hela Sverige som valts ut av en jury och det är filmen: Jag känner till stigarna i min djungel, men jag känner inte till stigarna i din som gått vidare. Eleverna bakom filmen är: Jessica Andersson , Therese Hedén, Tobias Leffler & Lena Antilla. Det är en kortfilm som handlar om kyrkornas arbete med asylsökande i Borås

Det var 63 filmer som skickades in och nu har man valt ut de 25 bästa. Det som väntar eleverna nu är att se om de gått vidare till finalen. Sju av bidragen kommer att väljas ut och visas för publik den 28 april på bergakungen i Göteborg.

Filmen går att se på angelägets profil på youtube.

http://www.youtube.com/angelagetfilm2010#p/u/3/y8EQ-c3Hi8M


Lokal UF-mässa

I fredags så var det premiär för medieprogrammet i alla fall. Det är första året vi är med UF (ung företagsamhet). Alla företag var inbjudna att ställa ut på den lokala mässan. Några elever hade som projektarbete att anordna mässan som var i Bogesunds bils lokaler. Vi valde att inte tävla, däremot så deltog vi genom att filma och fota denna händelse. Våra UF företag har andra UF företag som målgrupp. Vi önskar de UF företag som gick vidare till distriktstävlingen, lycka till!


RSS 2.0