Spexfotografering för årsboken

Eleverna i årskurs tre fotas för årsboken och det är spexbilder som skall tas. Här har vi några talanger som klätt ut sig. Själv så ser jag fram emot att se dem uppklädda på balen.


Fotomässa i Göteborg

20 februari så blev det dags för fotomässan i Göteborg. Mats och Per åkte iväg med fotoeleverna för att få sig en interssant dag full med föreläsningar och intressanta utställare. Här kunde man lyssna på föredrag som handlade om skönhetsretusch och man kunde klämma på bl a Canons vita optik.

Mässan hade även en lokal talang på plats. Det är vår eminente produktfotograf Göran Fahlström som stod i YFO's monter och visade hur man produktfotograferar interiören på en bil. Detta är något han har mångårig erfarenhet av.
Nätverksträff för medielärarna i västra Sverige

Varje år så träffas alla medieprogramms lärare för att dela med oss av våra erfarenheter. Det är alltid roligt att få träffa dem och höra vad som händer på deras skolor. I år så hade vi bjudit in två medarbetare från SVT. Magnus Svennungson och Pelle Westman. De jobbar på redaktionen för Uppdrag granskning och valde att berätta om hur de jobbar. Ett mycket intressant föredrag som uppskattades av elever och våra besökare.


Närlingslivsmässa

Fredagen den 23 januari var det dags att ha näringslivsmässa i sporthallen. Näringslivet ville ställa ut och visa invånarna men även studenterna vad de håller på med. Medieprogrammet deltog under dagen delvis i skolans monter men även genom att filma och intervjuva besökarna.
RSS 2.0