Julavslutning 2007

Vi firar alltid avslutningen tillsammans. Så därför samlade vi ihop alla MP elever i AG9 för det årliga julfirandet. För vissa så hade dagen börjat med föreställningen i Aulan och för de andra så skulle skoldagen avslutas på detta sätt. Det bjöds på godis, pepparkakor och julmust enligt god tradition. Det blev även julklappsutdelning. Köp en present för 20kr och lägg den i tomtens jultunna och så får du en klapp tillbaks. Man vet aldrig vad man kan får i sitt paket.

image29

LBC Ulricehamn

Eleverna i kursen Grafisk Kommunikation jobbade fram olika logotype- och symbolförslag till Lastbilscentralen i Ulricehamn. Här ser vi dem avsmaka den goda tårtan som de fick som tack för hjälpen. Det gavs även en liten bonus som bidrag till deras kommande resa till Stockholm.

image28

Ute i verkligheten på en lördag

Fitnessfestivalen på svenska mässan var något vår skribent Philip ville skriva om. Från idé till handling och några dagar senare så satt han där med sitt entourage. Trodde bara det var filmstjärnor som hade ett helt team med sig, men ack så fel man kan ha. Bra jobbat!

image27

Ny inredning

Det är dags att fräscha upp lokalerna lite så därför har vi köpt in nya stolar. Det är så bra att vi har hjälpsamma elever som hjälper till. Vad vore vi utan dem?

image26

Mediagranen

Då var årets gran dekorerad. Den gröna fina granen luktar gott och sprider glädje i korridoren. Får se om jag får några julklappar i år.

image25

RSS 2.0