Milano 2008

Våra kära elever som vann tävlingen Årets arbetsgrupp i Grafisk kommunikation fick avnjuta en del av sitt pris i Milano. Det blev en vecka i mode- och designstaden Milano. För er som var sjuka den dagen i skolan så kan jag säga att det ligger i Italien. Du vet landet som ser ut som en stövel. ;-)

Vi fick färdtjänst till Landvetter där planet väntade på oss. Vi landade på Malpensa och tog tåget in till centrum. Sedan så blev det taxi till vårt hotell. Vi kunde inte klaga på hotellets placering. Mycket centralt och det var verkligen gångavstånd in till torget där Domen och köpcentrat finns.

En av kvällarna så spelade Sverige fotboll (EM) och vi lyckades ratta in en kanal som sände vår match. Hur mysigt som helst att sitta på hotellrummet och se matchen med ens resekamrater.

Det blev en massa besök runt om i staden. Tog bl a en tur runt i staden med en dubbeldäckare och fick förklarat en massa för oss på olika språk. Det finns mycket vackert att se i Milano. Bl a arkitektur, konst, mode m.m.

Vi var även tvungna att äta en del god mat. Jag gör gärna om denna resa igen. Vi vill avslutningsvis tacka Air France för att de lyckades strula bort våra väskor. Min hamnade bl a i Osaka, Japan. Men efter många dagar så kom den också hem :-)

Vi tar nya tag och försöker vinna denna tävling en tredje gång.

RSS 2.0