Studentbal 2010 - Tingsholmsgymnasiet - Ulricehamn

Man kan inte annat än förundras kring detta med vädret. Ingen önskar sig regn, ändå har det vid många baltillfällen hängt tunga gråa moln över Ulricehamn. Prognosen pratade om regn, men ännu en gång hade våra blivande studenter tur med vädrets makter. Jag önskar bara att jag kunde få se dem oftare så här fint klädda. Att ha en hel klass med Hollywood stjärnor är inte fel. Det enda som saknas är den röda mattan ända från Rådhuset till Hotellet.


STUDENTKAMPEN 2010 - TINGSHOLM

Då var det dags för studenterna mäta sina färdigheter och kunskaper gentemot varandra. Den årliga studentkampen är tillbaks. MP3 samlade ihop sig och deltog med kraft och bravur. Hur bra det gått? Det vet jag inte i skrivande stund då det är 20 minuter kvar av kampen. Men här kommer några bilder från denna mulna förmiddag. Vissa elever ur MP09 och MP2 visade sin beundran för de äldre eleverna.
Angeläget dokumentärfilmsfestival

Då ett av våra bidrag hade blivit nominerat i dokumentärfilmsfestivalen så valde vi att alla i MP3 att åka till Göteborg och närvara vid Angelägets prisutdelning i Bergakungens lokaler. Det blev tyvärr inte någon vinst, men det var mycket givande att få se de andra bidragen och att få mingla med kändisar och mindre kända.


RSS 2.0